Meeting

 VOOR BEDRIJVEN 

Meer dan activiteiten !

The Outsider Coast is niet enkel een organisatie die uw event kan invullen met sportieve of minder sportievere programma's. Zoekt u logement in een alternatief kader, of zoekt u een locatie voor een meeting met zicht op een nautische site? Lees dan zeker even verder ! Op het 'Kraaienest' te Nieuwpoort liggen al geruime tijd 't Kraaienest, de Jeanne Panne en de Karel Cogge. Deze unieke centra, langs het kanaal Nieuwpoort - Plassendaele, kunnen aangewend worden als logement in een aparte en gemoedelijke sfeer.

Bent u echter op zoek naar iets meer, dan kunnen we ook dat aanbieden ! De site werd onlangs uitgebreid met een nieuw complex van de Westhoek Marina. Daar kunnen onze groepen vanaf nu ook terecht voor een meeting met zicht op de nautische site.

Zoekt u met uw team een leuke locatie om eens ergens anders te vergaderen dan in een klassiek hotel ? Dan kan dit allemaal voor u geregeld worden !

Seminarie op het water

U kunt ook de Jeanne Panne huren en gepast aankleden voor allerhande één- of meerdaagse activiteiten. Gaande van productvoorstellingen of presentaties tot seminaries voor uw bedrijf.

Uw vergaderingen zullen nooit meer dezelfde zijn door het authentieke karakter van het schip. Een geschikt kader voor brainstormweekends en seminaries, al dan niet in combinatie met een toeristisch of sportief programma. Of u nu kiest om eens een nacht door te brengen in de stemmige kajuiten of eerder een paar uur wil genieten, de Jeanne Panne heeft alles aan boord om u in alle comfort te laten vergaderen en genieten...
Maak van je seminarie een gezellig uitje onder collega's!

Interesse? Meer info?

Contacteer ons voor meer informatie via het contactformulier op onze website. We helpen u graag verder!