Electric Golfcar Tour

Electric Golfcar Tour

 TEAMBUILDINGSPROGRAMMA VOOR BEDRIJVEN 

U ben op zoek naar een Ecologisch verantwoorde teambuilding? Stap dan in onze elektrische golfkarren, deze zijn representatief, milieuvriendelijk en een met de natuur. Het perfecte vervoersmiddel voor een Company Trophy, want zelfs bij regenachtig weer bent u beschermd met onze elektrische golfkarren. Een all-weather programma dus.

Company Trophy

Tijdens de zogenaamde Company Trophy krijgt elk team een roadbook mee. In dit roadbook kunt u geen routebeschrijving vinden, wel een vragenblad. Door het beantwoorden van de vragen kunt u de juiste route vinden. Elk team krijgt wel een kaart mee waarop 4 controlepunten aangeduid zijn. Op de locatie van deze controlepunten bevinden zich 4 praktische proeven. U stapt daar voor even uit de elektrische golfkar en legt deze proef af, probeer dit zo goed mogelijk te doen want ook hier zijn punten te verdienen. Uiteindelijk wint het team dat de meeste punten heeft verzameld met het beantwoorden van de vragen en het afleggen van de praktische proeven.

Tijdens de Company Trophy zal er op twee plaatsen gestopt worden waar alle deelnemers een drankje kunnen nuttigen.

De golfwagens bieden plaats voor 2 tot 4 personen en zijn een comfortabel, alternatief & ecologisch vervoersmiddel. Bekijks krijg je hiermee zeker.

 

Locatie:
Oostende, Westende, Nieuwpoort, Oostduinkerke en De Panne. Andere locaties mogelijk op aanvraag.
Kledij:
Sportieve (regen)kledij.
Periode:
Het ganse jaar.
Duur:
Halve dag (3u).

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons