Door de Vlaamse Velden

Door Vlaamse velden

 TEAMBUILDINGSPROGRAMMA VOOR BEDRIJVEN 

Houdt u van unieke locaties, waar niemand anders komt? Bent u geïnteresseerd in Wereld Oorlog I? Dan is onze formule “Door Vlaamse Velden” helemaal uw ding!

Keer samen met ons terug in de tijd

Wanneer we “Nieuwpoort – Diksmuide” horen, denken we meteen aan Wereldoorlog I. Lange tijd vormden de Duitsers de frontlinie. Dankzij de slag van Tervaete in oktober 1914 zijn ze echter nooit voorbij de IJzer geraakt.

Laat u helemaal onderdompelen in deze historische sfeer en keer samen met ons terug in de tijd! U bezoekt onder meer de Dodengang, waar tevens ook de tocht start, de Tervaetebrug, de Oude Spoorwegbrug en het Sluizencomplex te Nieuwpoort, de eindehalte van dit historisch avontuur.

Onderweg wordt u geconfronteerd met 5 beproevingen. Samenwerken is de sleutel tot succes! Telkens een opdracht tot een goed einde is gebracht, sleept het winnende team een eremedaille in de wacht.
Het ultieme doel bestaat uit het verdrijven van de Duitse troepen. Hoeveel eremedailles mag uw team uiteindelijk op hun kostuum kunnen prikken?

Sportief of niet, jong of oud? Voor iedereen wat wils. De tocht kan namelijk per fiets, maar ook per elektrische golfcar uitgevoerd worden. Snel, makkelijk en bovendien milieuvriendelijk!

Naast de gewone versie hebben wij voor u ook de budgetversie! Tijdens deze tocht dienen jullie 2 praktische opdrachten af te leggen.

Locatie:
Nieuwpoort. 
Kledij:
Sportieve (regen)kledij.
Periode:
Het ganse jaar.
Duur:
Ca. 3 uren per fiets;
Ca. 2,5 uren met electric golfcar.

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons