Family day

Familiedagen / Family Days

 VOOR BEDRIJVEN 

Met een echte Family Day gaan we met het hele bedrijf op uitstap, inclusief partners en kinderen. Maar zal er voor iedereen iets leuks en lekkers zijn?  Activiteiten voor jong en oud, sportief, creatief, leerrijk, ontspannend? ZEKER!

Programma volledig op maat

De Family Days, groot of klein, worden telkens op maat samengesteld. Afgaand op de samenstelling van uw groep zijn er een heel aantal zaken voor te stellen. Heb je liever een klemtoon op het sportieve, of neig je toch liever naar een iets kalmer programma, of zelfs wat meer cultureel? Vragen staat vrij!

Op iedere activiteit worden professionele monitoren ingezet, gespecialiseerd in hun eigen domein. Bovendien kunnen de deelnemers zelf kiezen uit het aanbod waardoor er voor elk wat wils is!.

Locaties

Voor onze familiedagen werken we op unieke maar ook kindvriendelijke locaties:

't Kraaienest in Nieuwpoort
Hoge Duin in Oostduinkerke
Fort Napoleon in Oostende
Versluys Dôme in Oostende
Staf Versluys in Bredene
Op uw eigen bedrijfsterrein
En waar u het wenst...

Voor elk wat wils?

Leuk is om een aantal vrije opdrachten te voorzien voor heel de namiddag zowel als enkele vastgelegde sessies.  Enkele ideeën opgesomd:

Schminkstand, circus, piratenspel, beachgames, laserbattle, volkssporten, kubb, wandelzoektocht, springkastelen, gidsbeurt, fietstocht, vlottenbouw, sup, schietproeven,  ...

Eten en drinken

Van foodtrucks tot lunchpakketten tot bbq tot spaghetti's tot broodjes.  Vraag maar raak!

Interesse? Meer info?

Contacteer ons via het contactformulier op onze website. We helpen u graag verder!