Teambuilding & fun voor bedrijven aan 't Kraaienest

Een uiterst geschikte uitvalsbasis voor uw events of familiedagen.

't Kraaienest

Net buiten Nieuwpoort gelegen, langs het kanaal Plassendaele - Nieuwpoort, beschikt 't Kraaienest over een heel aantal troeven om uw evenement en zelfs uw familiedag tot in de puntjes te verzorgen.

We ontvangen u graag in dit centrale gebouw, om van hieruit te starten met verschillende activiteiten geschikt voor jong en oud. En waarom uw dag niet afsluiten met een gourmet, barbecue of buffet?

Had u liever nog een feestje achteraf? Geef gerust uw wensen door en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Er is ook mogelijkheid tot overnachten mochten de feestvierders liever geen verplaatsing meer maken.

De sportieve activiteiten zijn gericht op teambuilding en fun, voor iedere leeftijd valt er wel wat te doen.
Bovendien staat de uitbreiding van 't Kraaienest niet stil, op regelmatig basis breiden we de mogelijkheden nog wat uit.

Een overzichtje van de mogelijke programma's / events:

1. Teambuilding

Ook mogelijk met Coaching!
In groepjes wordt er gevraagd om samen een katapult te sjorren. Als dit gebeurd is, kunt u door middel van verschillende teambuildingsproeven een aantal pogingen verzamelen om met die katapult een projectiel richting doel te schieten. De nadruk bij deze activiteit ligt op teambuilding en fun.

2. Island Trophy

Een divers aanbod in 1 programma. Deelnemers ondergaan een klimproef, een oriëntatieproef, een stormparcours en een waterzoektocht met voorgemaakte vlotten.

3. Marinierspiste

Aan boord van grote sloepen varen we door een rustige kreek.
Zo rustig blijft het echter niet! Verschillende uitdagingen boven het water staan ons te wachten.
Wie durft alle hindernissen (loopbruggen, tunnels, evenwichtsbalken...) aan en wie overwint ze zonder er een nat pak aan over te houden? Een minimum aan durf is onontbeerlijk in deze halve dag vol avontuur en spanning. Dit is ook mogelijk als avondactiviteit.

4. Vlottenbouw

Een professionele monitor demonstreert de nodige knooptechnieken om een vlot te sjorren en daarna is het aan jullie. Het zelfgebouwde vlot wordt te water gelaten en we vertrekken voor een tocht vol ludieke spelletjes. Is het vertrouwen in eigen kunnen groot genoeg?

5. Kajak

Een rustige tocht op het water?
Toch niet, het vergt toch wat fysieke inspanning om het eindpunt te bereiken. Bovendien bevat het parcours enkele onverwachte hindernissen die enkel met teamwork overwonnen kunnen worden.
Zelfs van kajak op vlak water maken we een sportief evenement dat je zal bijblijven. Dit is ook mogelijk als avondactiviteit.

6. Offroad Steps

Een avontuurlijke manier om de streek te verkennen? Neem dan de offroad steps!
Met deze elektrische steps ga je op pad voor een avontuurlijke offroadtocht doorheen Nieuwpoort!

7. Reuzekano

Op zoek naar een extra finishing touch? Schakel onze kano’s in voor een aperotocht op de IJzer of als uniek transportmiddel om uw doel te bereiken. De reuzekano zorgt voor een mix van kalmte en fun met vrienden, familie of collega’s. We maken een halte aan een leuk cafeetje waar je van een lekkere verfrissing kan genieten.

Locatie:
Nieuwpoort.
Kledij:
Sportieve (regen)kledij, regenjasje. Reservekleren & -schoenen. Douchegerief.
Periode:
Het ganse jaar (behalve Marinierspiste en Vlottenbouw).
Duur:
Halve dag (2u30).

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons