Steun Roei for life 2019

Na het grote succes van vorig jaar organiseren The Outsider Coast en de Lift me Up-actie dit jaar opnieuw een Roei for Life! Dit jaar geven ze er een extra lap op! Van donderdag 31/10 t.e.m. zondag 3/11 roeien meer dan 300 vrijwilligers in reuzekano’s van Oostende naar Aalst.

De roeiers zelf dragen een financieel steentje bij door zich te laten sponsoren. Dit jaar gaat de opbrengst naar 5 goede doelen, die zich inzetten voor minderheden, kansarmen en mensen met een beperking:

  • Ten Dries: een warme plek waar kinderen en adolescenten met een motorische of meervoudige beperking zich maximaal kunnen ontplooien dankzij aangepast onderwijs, hulpmiddelen, therapie…
  • AnVaSport vzw: bieden sporten aan voor mensen met een beperking om hun uit hun sociaal isolement te halen: ski- en fietsvakanties, survival, waterski, …
  • Merkenveld: een jeugdverblijf die zich volop inzet op toegankelijkheid. Ze organiseren ook vakanties op maat zodat iedereen de mogelijkheid heeft om op vakantie te kunnen.
  • JVC Schotte: jeugdverblijfcentrum dat drijft op de kracht van gedreven vrijwilligers. Het centrum beschikt over een A+ label voor personen met een beperking en is partner van ‘Iedereen verdient vakantie’.
  • Shelter vzw: deze organisatie wil tijdelijk onderdak bieden en een buddywerking uitbouwen voor jongeren die genoodzaakt zijn om op eigen benen te staan maar daar nog niet klaar voor zijn.

Tijdens de tocht zullen verschillende artiesten, DJ’s en bands de roeiers vergezellen op een varend podium. Dit om de sfeer en de moed erin te houden.

Alle info vind je op de website www.roeiforlife.be!
Sponsoren kan via het sponsorformulier op de website.