Sinds 1996 beschikt The Outsider Coast over een heel uitgebreid gamma outdoor groepsactiviteiten aan de Belgische Kust en in de Westhoek.
Speciale bedrijventeambuildings, schoolsportdagen, voor verenigingen of vrijgezellen,... voor elke groep vindt u een geschikte activiteit !


Alle groepsactiviteiten zijn toegankelijk voor groepen vanaf 10 personen. Bestaat de groep uit volwassenen of kinderen, of een mix van beiden? Geen probleem want we hebben verschillende programma's in petto.

De sportieve activiteiten die wij aanbieden zijn gekruid met actie en avontuur in een prachtige omgeving, en bieden talrijke mogelijkheden voor samenwerking, overleg en communicatie.
Kiest u liever voor de fun-facor, of eerder een programma gelinkt aan 100 jaar WO I, kunt u ook zeker bij ons terecht.

Alle activiteiten worden begeleid door gespecialiseerde monitoren en staan borg voor een hele of halve dag amusement. U kan de programma's naar hartelust combineren tot een volledige sportdag of, waarom niet, een gans weekend of hele week.
Bij extreem slechte weersomstandigheden zoeken we in overleg met u naar een passend alternatief programma. We laten u niet in de steek !

Tijdens al onze groepsactiviteiten en alle andere activiteiten die wij verrichten, staan de maatschappij en het milieu centraal.
Eén van onze belangrijkste aandachtspunten is dan ook het maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Hiervoor behaalden we reeds vijf maal het West-Vlaamse Charter Duurzaam Ondernemen en dit hopen we opnieuw te doen in 2017.