Andersvaliden

The Outsider Coast zet zich graag en al lang in voor andersvaliden. 

Wat is toegankelijk ?

Afhankelijk van je specifieke beperking, zijn een groot deel van onze activiteiten met of zonder kleine aanpassingen toegankelijk voor andersvaliden. Je kan bijvoorbeeld deelnemen aan het zeilwagenrijden. Je zit in een behoorlijk beschutte kar, vastgeriemd en je rijdt zelf of je zit in één van onze zijkarren en laat je je sturen.

Onze programma 'Teambuilding Activiteit' is ook voor heel divers publiek mogelijk. 

Voor de reuzekano's hebben wij stoelen die we op de reuzekano kunnen monteren waardoor mensen met amputaties of verlammingen toch kunnen zitten. Zelfstandig rechtop kunnen zitten is echter wel nodig. Ook voor mensen met visuele beperking is deze activiteit zeer leuk bevonden.

Rolstoelgebruikers of minder mobiele mensen kunnen ook deelnemen aan laserbattle want een aangepast terrein kan hiervoor voorzien worden. Samen met je begeleiders de strijd aangaan met de andere, het is voor iedereen een heel leuk programma!

Ook het kiten en de Go-carttrophy zijn toegankelijk voor diverse beperkingen.

The sky is the limit

Andere opties zijn nog altijd mogelijk. Zo zijn we nog gaan zeeraften met slechtzienden, hebben we piratenspelen gedaan met mensen met een mentale beperking, ...

Ook jouw groep kan een supertijd beleven! Neem contact met ons op en we kijken met plezier samen met jou welke mogelijkheden er zijn!