Sportkampen Fortuna

Project Fortuna sportkampen

Voor kinderen uit gezinnen die een financiële drempel ervaren

Met project Fortuna bieden wij vanuit VZW 't Kraaienest in samenwerking met The Outsider Coast een kamp vol avontuurlijke activiteiten in Nieuwpoort. Zo willen we het aantal deelnemers van onze kampen met een financiële drempel doen groeien. En bovenal hen meer kansen bieden op vlak van vrije tijd en/of vakantie want vrije tijd is een basisrecht.

Tijdens dit kamp staan tal van supertoffe activiteiten gepland, waarbij je kennismaakt het golfsurfen en windsurfen. Daarnaast staat de Marinierspiste, ons hindernissenparcours boven water, ook het programma met nog veel andere leuke sporten zoals zeeraften, SUP, strandsporten, ... Het wordt sowieso een kamp om nooit meer te vergeten!

Inschrijven

Hoe weet je of je kinderen in aanmerking komen om deel te nemen aan dit kamp? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. & we helpen je verder!

Boost monitoren

Voor de Fortuna kampen werken we samen met Boost. Dit is een initiatief van de Koning Boudewijnstichting, dat jongeren uit sociaal-economisch kwetsbare milieus begeleidt en ze zoveel mogelijk slaagkansen wil bieden. Hun jongeren zullen samen met onze monitoren de kampen begeleiden. Zo stimuleren we samenwerking en begrip tussen beide leefwerelden.


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overnachting

Tijdens dit kamp mag je blijven slapen op één van onze unieke accommodaties op onze locatie in Nieuwpoort. Mogelijks slaap je op een logeerboot, dan deel je een kamer met je nieuwe vrienden. Hierbij is het ontbijt, lunchpakket en avondmaal inbegrepen.
Het kamp start vanaf zondag avond om 18u tot vrijdag 17u30 of woensdag 17u.

 
Periode:
PAASVAKANTIE
31/03/2024- 03/04/2024 (3-daagse)

ZOMERVAKANTIE
14/07/2024 - 19/07/2024 (week)
28/07/2024 - 31/07/2024 (3-daagse)
Locatie:
Nieuwpoort
Leeftijd:
10 tot 15 jaar
Voorwaarde:
100 m kunnen zwemmen
Prijs:
€ 50 (3-daagse)
€ 100 (week)
Inschrijven:
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je in te schrijven.
Infobrief:
De infobrief volgt nog.
Graag ook de medische fiche invullen en meebrengen naar het kamp.