Sportkampen in Oostende

Wil je waanzinnig veel water- en strandplezier beleven aan zee, op een gedroomde locatie in Oostende? Beleef dan zeker een spetterende week in de nieuwe strandclub bij de Ostend Sailing. Dankzij het grote aanbod van supertoffe activiteiten met onze ervaren en coole initiators zal je je samen met je nieuwe vrienden absoluut niet vervelen en wordt het zonder twijfel een mega vakantie om nooit te vergeten!

Catamarankamp in Oostende

Durf jij als een echte avonturier de zee te trotseren en wil je een week vol onvergetelijke avonturen meemaken in Oostende? Heb je bovendien al eens ervaring gehad met windsurfen, zeilen, …? Dan is catamaranzeilen zeker iets voor jou!

Leren varen met een catamaran is niet zo moeilijk als je denkt. Dankzij de nodige aangeleerde technieken kan je in de kortste keren zelf de catamaran besturen en krijg je de mogelijkheid om je basis- of evolutiebrevet te behalen. Andere toffe watersporten, zoals golfsurfen en zeeraften, komen ook wel eens aan bod. De echte zeebonken halen hier zeker hun hart op!

Klik hier voor meer info over Catamarankamp

Beachmix in Oostende

Hou je van hilarisch plezier aan zee en wil je graag een beetje van alles? Kies dan zonder aarzelen voor een onvergetelijke week vol avontuur op het supertoffe multisport- en funkamp in Oostende!

Dagelijks krijg je een mega portie uitdagingen te verwerken, die telkens perfect aan elke weersvoorspelling aangepast worden; er is dus zeker geen tijd om je te vervelen:

• Initiatie golfsurfen
• Bodyboarding
• Flingo
• Kiting
• Laserbattle
• Tubing
• …

Klik hier voor meer info over Beachmix

Golfsurfen in Oostende

Heb je altijd al met bewondering gekeken hoe surfers vloeiend de golven trotseren? Wens je zelf een spetterend golfsurfkamp mee te maken op één van de beste surfspots van België? Schrijf je dan vlug in, droom weg en waan je reeds de nieuwe Big Kahuna van Oostende!

Je leert surfen onder begeleiding van erkende surfmonitoren en je kan hierbij je brevet behalen. Tijdens die week aan zee staan eveneens zeeraften, kajak, tubing en nog vele andere leuke activiteiten op het programma, dus fun en actie gegarandeerd!

Klik hier voor meer info over Golfsurfen

Overnachting - opvang

Bij het Catamarankamp in Oostende kan je tijdens de zomerperiode op internaat blijven op onze locatie in Nieuwpoort op het logeerschip ‘de Karel Cogge’ (check data internaat Catamarankamp - klik hier). In dit geval wordt het transport tussen het internaatkamp en de catamaranclub door ons geregeld.

Als je in externaat ons kamp volgt, kan je nog kiezen voor onze voor-en naopvang, mits voorafgaande inschrijving.