Sportkampen in Oostende

Wil je waanzinnig veel water- en strandplezier beleven aan zee, op een gedroomde locatie in Oostende? Beleef dan zeker een spetterende week in de strandclub bij de Ostend Sailing. Dankzij het grote aanbod van supertoffe activiteiten met onze ervaren en coole initiators zal je je samen met je nieuwe vrienden absoluut niet vervelen en wordt het zonder twijfel een mega vakantie om nooit te vergeten! Ook doen we er alles aan om de sportkampen coronaproof te laten doorgaan.

Beachmix in Oostende   

Hou je van hilarisch plezier aan zee en wil je graag een beetje van alles? Kies dan zonder aarzelen voor een onvergetelijke week vol avontuur op het supertoffe multisport- en funkamp in Oostende!

Dagelijks krijg je een mega portie uitdagingen te verwerken, die telkens perfect aan elke weersvoorspelling aangepast worden; er is dus zeker geen tijd om je te vervelen:

• Initiatie golfsurfen
• Bodyboarding
• Flingo
• Kiting
• …

Klik hier voor meer info over Beachmix

Golfsurfen in Oostende

Heb je altijd al met bewondering gekeken hoe surfers vloeiend de golven trotseren? Wens je zelf een spetterend golfsurfkamp mee te maken op één van de beste surfspots van België? Schrijf je dan vlug in, droom weg en waan je reeds de nieuwe Big Kahuna van Oostende!

Je leert surfen onder begeleiding van erkende surfmonitoren en je kan hierbij je brevet behalen. Tijdens die week aan zee staan eveneens zeeraften, kajak, kiting en nog vele andere leuke activiteiten op het programma, dus fun en actie gegarandeerd!

Klik hier voor meer info over Golfsurfen

Opvang

Als je in externaat ons kamp volgt, kan je nog kiezen voor onze voor-en naopvang van 8u30 tot 18u max., mits voorafgaande inschrijving. Graag een weekje vooraf inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..