Verhuur kajak & kano Nieuwpoort

Kajak & kano

Wil je een avontuurlijke dag op het water beleven? Dan kan je bij ons terecht om een kajak of kano te huren om op het kanaal Nieuwpoort-Plassendale te varen. Ontdek het prachtige polderlandschap dat Nieuwpoort te bieden heeft. Tijdens je tocht kom je verschillende hindernissen tegen, actie verzekerd!

De Kajak

De kajaks die we verhuren zijn voor 2 personen. We bieden geen kajaks aan voor 1 persoon! Onze kajaks zijn Sit-on-top kajaks. Dit betekent dat je op de kajak zit en dus niet in de kajak zit. Dit zijn zeer toegakelijke kajaks waar iedereen een leuke tijd mee kan beleven.

De Kano

De kano's die we verhuren zijn maximaal voor 3 personen. Een gezin van 4 met kinderen tussen 6 en 10 jaar kunnen wel met 4 in de kano. Deze activiteit is zeer toegankelijk en kindvriendelijk. Plezier verzekerd voor iedereen ongeacht de leeftijd!

Waar?

We verhuren kano’s en kajaks enkel aan ’t kraaienest te Nieuwpoort. Dit is de ideale locatie om een mooie tocht te maken op het kanaal Nieuwpoort-Plassendale. Het adres van ’t kraainest: Brugsevaart 48, 8620 Nieuwpoort.

Prijs?

De prijzen van de verhuur zijn hetzelfde voor de kajaks en kano’s. Je betaalt 15 euro voor 1 uur en 25 euro voor 2uur per persoon. In de prijs zit het materiaal, reddingsvest en een wetsuit. Je mag ook het sanitaire in ons Kraaienest gebruiken om te douche.
Na de tocht kan je lekker ontspannen op het terras van het Kraainest en er is hier zelfs een speeldorp (Gipsy Village) voor de allerkleinsten van 6-12 jaar. 
Wij bieden ook begeleiden tochten aan met de kano of kajak. Voor meer info klik hier.