Ontdek het prachtige polderlandschap dat Nieuwpoort te bieden heeft vanop het water!

Kajak vs kano

De kajaks die we verhuren, zijn voor 2 personen en zijn sit-on-top kajaks. Dit betekent dat je op de kajak zit en dus niet in de kajak zit. Dit zijn zeer toegankelijke kajaks waar iedereen een leuke tijd mee beleeft.

De kano's zijn maximaal voor 3 personen. Een gezin van 4, met kinderen tussen 6 en 10 jaar, kunnen wel met 4 in de kano. Deze activiteit is zeer toegankelijk en kindvriendelijk. Plezier verzekerd voor iedereen!

Prijs

  • Huur kajak/kano: €15 voor 1u per persoon
  • Huur kajak/kano: €25 voor 2u per persoon

In de prijs zit het materiaal & reddingsvest inbegrepen. Je kan de sanitaire voorzieningen gebruiken in 't Kraaienest om je om te kleden en eventueel te douchen. 

Waar?

We verhuren kano’s en kajaks aan ’t Kraaienest te Nieuwpoort, vlak aan het kanaal Nieuwpoort-Plassendale. Het adres: Brugsevaart 48, 8620 Nieuwpoort.

Kajak groepsactiviteit

In groep kan je bij ons kajak/kano als begeleide activiteit doen. Of je kan ook kiezen voor reuzekano als groepsactiviteit.


Na de tocht kan je lekker ontspannen op het terras van de bar 't Kraaienest met een hapje en drankje. Vlakbij is er Gipsy Village, een speeldorp voor de allerkleinsten (6-12 jaar). Wij bieden ook begeleide tochten aan met de kano of kajak.