Golfsurfen

Golfsurfen

Je hebt waarschijnlijk al spectaculaire beelden gezien van de ervaren surfers die de zotste golven bedwingen. En toen dacht je ‘Dat lijkt me wel een supersport … als je het kan.’

NIet twijfelen! Je hoeft niet naar het zuiden te trekken want ook in België bestaan perfecte surfspots waar je deze machtige sport kunt leren! Onder de begeleiding van ervaren surfmonitoren leer je de basis, maar ook tips & tricks om toch al snel een eerste golf te nemen.

Golfsurfen

Golfsurfen is waarschijnlijk de meest bekende watersport van de laatste jaren. Het is bovendien ook de meest pure vorm van surfen die er is, want andere gekende sporten zoals windsurfen, skimboarden, skateboarden, kitesurfen, wakeboarden, snowboarden en longboarden, vonden allemaal hun oorsprong in het Golfsurfen.

Wat is golfsurfen?

Bij het golfsurfen word je voortgestuwd op het water door gebruik te maken van de golfslag. Peddelen, de juiste snelheid hanteren, wachten op de juiste golf en dan een take-off proberen! Al snel heb je de smaak te pakken, en bij je volgende bezoek aan zee heb je gegarandeerd een board in de hand.

Waar?

Het surfen organiseren we ofwel aan Beachclub De Kwinte in Westende of aan de Ostend Sailing op Oosteroever in Oostende.

Initiaties voor individuelen en kleine groepen

Naast het golfsurfen als groepsactiviteit, organiseren we op vaste tijdstippen initiaties golfsurfen waar je alleen of met enkele vrienden kan aan deelnemen. Je hebt geen voorkennis nodig want bij zo'n initiatie starten we met de basis. Deze initiatie duurt 2u en gaat door in Westende. Alle info & prijs hierover vind je op de pagina van de individuele initiaties.

 

Locatie:
Kledij:
Zomer: zwempak of -broek en douchegerief Voorjaar/herfst: eventueel waterschoenen.
Periode:
Vanaf de paasvakantie tot eind oktober
Niveau:
+10 jaar.
Duur:
Halve dag (2u à 2u30).
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen. Groepen die bij ons activiteiten doen op zee zijn wettelijk verplicht om een deelnemerslijst mee te brengen naar de activiteit.
Prijs:
Zie onze prijslijsten.

 Interesse? Meer info?

Contacteer ons