Allo Raversyde

Altijd al fan geweest van de Britse Komedieserie ‘Allo ‘Allo? Onze activiteit Allo Raversyde is dan de perfecte teambuilding voor u. Deze teambuilding is gebaseerd op de gekende serie ‘Allo ‘Allo en vindt plaats op domein Raversyde nabij Oostende.

In teamverband strijden jullie tegen elkaar. De taak van elk team is om een levensgroot ontsnappingsvoertuig te maken waarmee twee neergestorte Britse piloten naar hun land kunnen terugkeren. Door het uitvoeren van verschillende teambuildingsopdrachten kan elk team onderdelen voor hun ontsnappingsvoertuig verdienen.

Enkele mogelijke opdrachten:

Met een periscoop dient men een bepaald punt te vinden terwijl zij in een bunker/loopgracht zitten. Een andere opdracht is dat de groepen op pad gaan met een decoderingsbord, door dit bord op de juiste manier voor het infobord te houden wordt er een code zichtbaar.

Of ga je liever op zoek naar het beroemde schilderij ‘The Fallen madonna with the Big Boobies’ dat in een grote knakworst verstopt zit?

Domein Raversyde

Domein Raversyde is een van de toplocaties aan de kust. Op dit domein waant u zich terug in de jaren van WO 1 en WO 2. Spelenderwijs ontdekt u de geschiedenis van bunkers en loopgraven en kunt u genieten van de combinatie tussen cultuurhistorie en natuurrecreatie. Domein Raversyde is daarmee de ideale locatie voor het programma ‘Allo Raversyde'.

 
 
Locatie:
Domein Raversijde te Oostende.
Kledij:
Sportieve (regen)kledij.
Periode:
Het ganse jaar.
Duur:
Halve dag (2u30).

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.
Gelieve het type organisatie te selecteren.
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input