Zeilen met de Nele

 TEAMBUILDINGSPROGRAMMA VOOR BEDRIJVEN 

Zeilen als teambuilding, met dit historisch schip zijn dat geen loze woorden??!! Tot zeven zeilen kan deze tweemaster voeren. Om die op te trekken of te reven, is behoorlijk wat teamwork vereist.

De Nele is een tweemastsloep… Een wat?? Dit is het type vaartuig waarmee de Oostendse vissers visten in de kustwateren tijdens de 19de  eeuw.  Onder leiding van de kapitein en een ervaren bemanning leren we hoe deze authentieke replica behandeld dient te worden.

Zeilend zoals weleer, maar toch voorzien van alle moderne veiligheidsuitrustingen en comfort, kunnen u en uw team samen de zee bedwingen. Deze teambuilding brengt de stoere zeebonk in u naar boven. Benieuwd hoe het reilen en zeilen aan boord verloopt?

Tot 25 personen kunnen meevaren, die naargelang uw wensen mee ingeschakeld kunnen worden in de bediening van het schip. Is uw groep groter? We kunnen u uiteraard ook ontvangen, want in Oostende hebben wij talrijke programma’s die u en uw collega’s kunnen entertainen. Op het strand, op het water of in Fort Napoleon hebben verschillende activiteiten die combineerbaar zijn met het zeilen op zee. Informeer naar ons aanbod.

 
 
Locatie:
Oostende.
Kledij:
Sportieve (regen)kledij.
Periode:
Van voor- tot najaar.
Duur:
Voormiddag (3u), namiddag (5u) of avond (4u).
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen.

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input
Invalid Input