Verhuur kickbike Nieuwpoort

Wil je graag het mooie polderlandschap van de Westhoek ontdekken, maar is wandelen niets voor jou? Dan is Kickbike de perfecte oplossing!

Wat is kickbike ?

Een kickbike is een mix tussen een step en een fiets. Het is eigenlijk een step met de wielen van een fiets. Plezier voor jong en oud dus!

Wij geven een mapje mee om een mooie tocht langs het spaarbekken te maken en door de polders. We hebben een toer van 8km en een toer van 15km. Wil je graag een eigen route volgen dan kan dit zeker ook.

Kickbike is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar oud en de perfecte activiteit voor het hele gezin om samen een mooie dag in de polders van Nieuwpoort te beleven.

Waar?

U moet de kickbike komen ophalen aan onze uitvalbasis in Nieuwpoort aan ’t Kraaienest (Brugsevaart 48, 8620 Nieuwpoort). Vanaf hier vertrek je op je tocht door het mooie polderlandschap van onze Westhoek.

Prijs?

De prijs van de kickbike is €25 euro per persoon (2u). In de prijs zit de huur van het materiaal en een mapje met de routebeschrijving.
Na de activiteit kan je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen als je je wil omkleden en/of een douche nemen.

Na de activiteit kan je rustig verder genieten op ons terras van de bar ’t Kraaienest. Vlakbij ligt ons speeldorp, Gipsy Village waar de allerkleinsten zich kunnen uitleven (6-12jaar).

Wij bieden kickbike ook aan als begeleide groepsactiviteit.

Boeken

Druk op de knop om het contactformulier in te vullen. Daarna is je boeking definitief en sta je automatisch op onze planning. Je hoeft dus niet meer te bellen of te mailen.

 

 

Boek nu!