Marinierspiste

De Marinierspiste is spannend en vooral dikke fun! Kan jij de test doorstaan? Heb jij het in je om “het hoofd boven water te houden”?

Hindernissenparcours boven water

De uitdaging begint vrij kalm, je vaart met grote sloepen op het water maar dan komt de eerste uitdaging eraan … Durf je alle hindernissen aan? Kan je het hoofd koel houden? Ben je een doorzetter? Hou jij het volledig droog tijdens dit uitdagend parcours?

Sessies in de zomer voor kleine groepen en individuelen

In de zomervakantie bieden we deze activiteit aan voor individuelen en kleine groepen via individuele sessies waarop je je kunt inschrijven. De activiteit duurt 2u en de prijs komt op €20 per persoon. Inschrijven kan online via https://www.theoutsidercoast.be/nl/marinierspiste-boeken

Liever apart in groep? Vanaf de paasvakantie tot eind oktober kan je de Marinierspiste als activiteit boeken voor je groep. Voor meer info kan je ons contacteren via het contactformulier op de website.

 
 
Data:
Elke dinsdag en zondag in de zomervakantie (10u-12u)
Prijs:
€20 p.p. voor de individuele sessies (ter plaatse betalen).
Kledij:
Sportieve (regen)kledij, oude sportschoenen die nat en vuil mogen worden. Reservekledij en schoenen, douchegerief. Coronaproof: Optioneel werkhandschoenen.
Niveau:
+12 jaar (lengte: min. 1m40)
Duur:
2u
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen.

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input
Invalid Input