Kitebuggy

Wie van adrenaline houdt, moet zeker de Kitebuggy eens uittesten! Een uitdagende strandactiviteit waarbij je jezelf volledig laat leiden door de wind. Heel leuk om te doen met een groep vrienden, familie of voor je vrijgezellendag!

Kitebuggy

Kitebuggy is een stapje verder dan het gewone Kiten. Bij deze activiteit bestuur je de kite niet gewoon vanop het strand, maar zit je in een speciale buggy. Deze buggy met drie grote wielen is speciaal ontworpen om makkelijk over het zand te kunnen rijden. De kite bestuur je dus met je handen, voor de buggy gebruik je je voeten. Dit vraagt natuurlijk om een goede coördinatie!

Kitetechnieken

Dezelfde technieken als bij het gewone Kiten worden aangeleerd. Na een korte oefensessie proberen jullie dan zittend in een buggy voort te bewegen door de kracht van de wind. Dankzij de kite, de wind en de juiste techniek bereik je al snel een topsnelheid, ideaal voor adrenaline-addicts!

Buggy all the way!

De Kitebuggy is makkelijk bestuurbaar en voldoet aan al je eisen. Experimenteer met deze leuke kite-variant en maak je vrienden jaloers!

Waar buggy'en?

Je kan met ons buggyen in Oostende op de Oosteroever, bij de Ostend Sailing, of bij beachclub De Kwinte in Westende. Wil je liever ergens anders buggy'en? Neem dan contact op met ons om de mogelijkheden te bekijken.

 
 
Locatie:
Westende of Oostende (Ostend Sailing)
Kledij:
Sportieve (regen)kledij, reservekledij en schoenen, douchegerief.
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
+16 jaar.
Duur:
Halve dag (3u).

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input