Kitebuggy

Wie van adrenaline houdt, moet zeker de Kitebuggy eens uittesten! Een uitdagende strandactiviteit waarbij je jezelf volledig laat leiden door de wind. Heel leuk om te doen met een groep vrienden, familie of voor je vrijgezellendag!

Buggy all the way!

Kitebuggy is een stapje verder dan het gewone Kiten. Bij deze activiteit bestuur je de kite niet gewoon vanop het strand, maar zit je in een speciale buggy. Deze buggy met 3 grote wielen is speciaal ontworpen om makkelijk over het zand te kunnen rijden. De kite bestuur je dus met je handen, de buggy bestuur je met je voeten. Dit vraagt natuurlijk om een goede coördinatie!

Kitetechnieken

Dezelfde technieken als bij het gewone Kiten worden aangeleerd. Na een korte oefensessie proberen jullie dan zittend in een buggy voort te bewegen door de kracht van de wind. Dankzij de kite, de wind en de juiste techniek bereik je al snel een topsnelheid, ideaal voor adrenaline-addicts!

Waar buggy'en?

Je kan met ons kitebuggyen in Oostende op de Oosteroever, bij de Ostend Sailing club, of bij beachclub De Kwinte in Westende. 

 
 
Locatie:
Kledij:
Sportieve (regen)kledij, reservekledij en schoenen, douchegerief.
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
+16 jaar.
Duur:
Halve dag (3u).
Prijs:
Zie onze prijslijsten.

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input
Invalid Input