Compaskeeper Fort Napoleon

Compaskeeper

Een perfecte mix van cultuur en actie in familieverband, op een unieke locatie aan de kust. Verken het Fort Napoleon in Oostende met je kompas en zorg dat jouw team als eerste de code van de kluis kan kraken!

Fort Napoleon

Het oude, militaire Fort Napoleon in Oostende is al jaar en dag een toplocatie voor de bedrijfsteambuildings, maar met dit avontuurlijke programma hebben familie- en vriendengroepen ook de kans om op een originele manier dit doolhof te verkennen.

Compaskeeper

Elk team krijgt een kompas en een spelbord met coördinaten. Hiermee moeten jullie, aan de hand van verschillende opdrachten, de juiste locatie in het Fort Napoleon zien te vinden. Simpel? Toch niet. Het Fort bestaat uit verschillende etages en werd bovendien gebouwd met de bedoeling om vijandelijke indringers te verwarren. Niet alleen jullie oriëntatiegevoel, maar ook jullie historische kennis, de onderlinge samenwerkingen en communicatie van jullie groep worden op de proef gesteld.

Kraak de code

Brengen jullie alle opdrachten tot een goed einde? Dan kom je aan de juiste cijfers om de kluis te openen. Welk team vindt de juiste code en kraakt het slot? Is het spel afgelopen, dan kan je het Fort op eigen houtje verder ontdekken. Of geniet na met een drankje en/of een hapje. Vraag naar onze mogelijkheden.

Voor wie?

Compaskeeper is een gezellige groepsactiviteit, ideaal voor families, vriendengroepen of vrijgezellen.

 
 
Locatie:
Fort Napoleon, Oostende
Kledij:
Sportieve (regen)kledij.
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
Geschikt voor volwassenen en familiegroepen.
Duur:
Halve dag (2u).
Prijs:
Zie onze prijslijsten.
 

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input
Invalid Input