Kickbike all the way

Kickbike

De klassieke step of autoped ken je ongetwijfeld wel. Iets waar vooral de jongsten mee bezig zijn. Wist je dat er nu ook een volwaardig alternatief is voor jongeren en volwassenen? Dat is de Kickbike! Een combinatie van fiets en step, voor een leuke uitstap in groep of alleen.

Steppen met de Kickbike

De Kickbikes herinneren qua vorm aan de goeie ouwe step uit onze kindertijd. Nog wat groter en mooier, met een robuuster frame, grotere wielen, remmen... een echte kruising tussen een fiets en de step. Perfect om een tochtje te maken doorheen de polders, maar dan even op een alternatieve manier!

Groepsactiviteit

Kickbiken is een superleuke en originele groepsactiviteit, en geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. Ga met de monitor mee op tocht en verken de omgeving van Nieuwpoort, Westende of Oostende. Onderweg stop je af en toe voor een korte adempauze en staan er enkele spelletjes en praktische opdrachten gepland.

Kickbike huren

Op onze locatie aan 't Kraaienest in Nieuwpoort kan je een Kickbike huren om zelf mee op verkenning te gaan. Alleen, of met een klein groepje vrienden ontdek je de streek op een leuke manier! Stippel je eigen route uit, of kies voor één van onze tochten.

 
 
Locatie:
Aan 't Kraaienest in Nieuwpoort, Westende of Oostende. Ook mogelijk op verplaatsing.
Kledij:
Sportieve (regen)kledij en sportschoenen.
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
+10 jaar.
Duur:
Halve dag (2u à 2u30).
Prijs:
Zie onze prijslijsten.

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input
Invalid Input