Jeanne Panne Legende

De Jeanne Panne legende is een ludiek avondprogramma dat gekaderd is in het thema van de alom bekende heks van Nieuwpoort.
Een lichte griezelsetting, enkele teams, een mysterieus oud dagboek, codes ontrafelen en daarmee op pad gaan zijn de basisingrediënten van deze activiteit. Elke oplossing van een opdracht brengt jullie verder tot een code en een volgende opdracht.

Orde van Jeanne Panne

Een in zwarte pater pij geklede begeleider zoekt nieuwe leden om toe te treden tot de geheime orde van Jeanne Panne, maar deze eer valt niet iedereen te beurt. Jullie worden uitgestuurd van uit een centraal punt. Aan de hand van de gedichten uit het dagboek kunnen jullie op weg.

Jong van geest

Deze activiteit is uitermate geschikt voor (jong) volwassenen die een rustige doch leuke teamactiviteit zoeken waarbij ze naast het zoeken, ook mentaal uitgedaagd worden. Door onze ligging tussen 2 waterwegen, zal er ook een opdrachtje aan de overkant uitgevoerd worden. We voorzien een bootje voor jullie.

 

 
 
Locatie:
't Eilandje te Nieuwpoort.
Kledij:
Sportieve en warme (regen)kledij en schoenen, (reservekledij en schoenen, slechts kleine kans dat je in 't water beland)
Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
+16 jaar.
Duur:
Avond (2u à 2u30).

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input