Puzzel escape game

Escape Game

Maak kennis met de Houdini Escape Game, een echte puzzel escape game!

Houdini's Escape Game

De meesten onder ons hebben wel eens over Houdini horen spreken. Harry Houdini was een Hongaars-Amerikaans goochelaar en boeienkoning. Omdat het publiek meestal aannam dat de gebruikte boeien geprepareerd waren, maakten zijn prestaties weinig indruk. In een serie publiciteitsstunts ontsnapte Houdini echter uit politiecellen en uit politiehandboeien door deskundigen aangebracht. En na een gelukte tournee in de Verenigde Staten en in Europa groeide Houdini uit tot de legende die hij tot ver na zijn dood zou blijven.

Kraak de code

Nu stellen wij je voor om met 5 tot 8 personen je te laten opsluiten in Houdini's woonwagen. Je krijgt 60 minuten de tijd om de code te kraken. Rondkijken, proberen, overleggen, linken leggen en veel puzzels oplossen ... tegen de tikkende klok. En stap voor stap kom je dichter bij de uitgang. Veel meer geven we uiteraard niet prijs. Hopelijk slaag je in je missie. Teamwork is hierbij heel belangrijk.

Activiteit met familie of vrienden

Dit is leuk om met je familie of je vrienden te doen. Voor- of achteraf kan je terecht in onze bar in Nieuwpoort voor een hapje en drankje. De allerkleinsten kunnen spelen in ons speeldorp, Gipsy Village.

Aan de slag dan maar en let's escape !

Periode:
Het ganse jaar.
Niveau:
+15 jaar.
Duur:
1u
Prijs:
Zie onze prijslijsten.

.

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input
Invalid Input