Blob  @kokoloco surfclub

Blob? Wat zeg je daar?  Wat is dat nu weer?  Een foto zegt meer dan 1000 woorden natuurlijk...

De activiteit: Blob!

Dit grote luchtkussen is een zogenaamde Blob, de Blob is zeker niet om op te relaxen. Integendeel! Met de Blob kunt u spectaculaire sprongen maken. Eén persoon gaat op het uiteinde van het luchtkussen liggen. Er wordt afgeteld, 3. 2. 1. Go, daar springen 1 of 2 op de andere kant van het luchtkussen. Door het krachtverschil wordt de wachtende persoon gekatapulteerd. Natuurlijk dient hij/zij zo stijlvol mogelijk te vliegen, maar vooral ook zo stijlvol mogelijk te landen.

Spectaculaire afsluiter

Op zoek naar verkoeling na afloop van uw activiteit? De Blob is een spectaculaire afsluiter van uw activiteit, daarnaast kunt u prachtig beeldmateriaal schieten om de Blob nooit meer te vergeten.

Wanneer u kiest voor de Blob kunt u een uur lang gebruik maken van het luchtkussen. Onder begeleiding van onze monitor zult u eerst de juiste sprongtechniek aangeleerd krijgen waarna u daadwerkelijk de sprong gaat wagen.

Wind en weer

Bij regenweer is dit geen probleem, want we worden toch nat :-).  Maar bij teveel tegenwind zou het wel kunnen dat we dienen te annuleren.  Op dat moment betaal je uiteraard niet voor de blob.

De Mol

Is dit wat de deelnemers van De Mol ook moesten doen? Waar Sammeke echt wel vloog?  Jazeker!

 
 
Locatie:
Kledij:
Kledij en schoenen die nat mogen worden.
Periode:
Van voor- tot najaar.
Niveau:
+10 jaar en vanaf 30 kilo.
Duur:
1 uur
Voorwaarde:
100m kunnen zwemmen.

 

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.

Ongeldige keuze
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input
Invalid Input