Wat kan ik dit najaar doen bij The Outsider Coast?


Naast onze groepsactiviteiten, kan je ook nog in het najaar allerlei toffe activiteiten doen in kleinere groep (families, vrienden...) of individueel.
En dit corona-proof! In dit blogbericht vind je een overzicht.

Adventure Island

 • Marinierspiste
  vanaf 12j - €20pp - duur:2u
  Overwin ons uitdagend hindernissenparcours boven water zonder nat te worden! In het najaar hebben we extra sessies gepland voor kleinere groepen.
   Meer info & online inschrijven via www.theoutsidercoast.be/nl/marinierspiste-boeken.

 • Escape Game
  vanaf 16j - €23pp (minimumprijs €115) - 5 tot 8p - duur:1u
  Ontsnap uit Houdini's woonwagen door het kraken van allerlei codes en puzzels! Meer info: www.theoutsidercoast.be/nl/outdoor/groep/eilandje-te-nieuwpoort/escape-game. Reserveren: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 058/231 404.

 • Bijlwerpen
  vanaf 16j (toezicht volwassene) - €60 per baan - max. 4 banen - max. 6p per baan - duur:1u
  Daag je vrienden of familie uit voor een wedstrijdje bijlwerpen! Meer info: www.theoutsidercoast.be/nl/outdoor/groep/eilandje-te-nieuwpoort/bijlwerpen. Reserveren: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 058/231 404.


 • Gipsy Village
  3 tot 12j - €5pp - duur:halve dag - gratis ijsje inbegrepen
  Een speeldorp voor de allerkleinsten met ballenbad, trampoline, springkasteel, speleobox, theaterwagen, ... In september is Gipsy Village elk weekend open van 11u tot 18u. Klik hier voor meer info!

Geniet voor of na de activiteit van een drankje en/of een hapje in onze vernieuwde bar met zonneterras met uniek uitzicht op het kanaal en de polders! Klik hier voor de drank- en spijskaart.

Initiaties water- en strandsporten

Op vaste data organiseren we verschillende intiaties van verschillende water- en strandsporten waar je alleen, met vrienden of familie kan aan deelnemen.

Ons aanbod:

Huur kajak, SUP of kickbike

Liever een activiteit op eigen houtje doen? Er zijn een aantal formules waarbij je (na enige uitleg) zelf op avontuur kan vertrekken!

  • Huur een kickbike 
   Huur een kickbike of fiets & ontdek verscheidene leuke plekjes in de omgeving van Nieuwpoort!
   Prijs: €10pp - Duur: 2,5u - Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 058/231 404.


  • Huur een kajak/kano of SUP (op het kanaal - Niewpoort Plassendale)
   Op onze locatie in Nieuwpoort kan je een kajak/kano of SUP huren (volgens beschikbaarheid).
   Prijs: €10pp voor 1u, €15pp voor 2u - Reddingsvest, douche inbegrepen - Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 058/231 404.

  • Huur een kajak, SUP of surfplank (op zee - Westende of Oostende)
   Aan de beachclub De Kwinte (Westende) en aan de Ostend Sailing en Phare East (Oostende) kan je in september elk weekend kajaks, SUP's of surfplanken huren.
   Prijs: €15 pp (1u), incl. wetsuit, materiaal, douche achteraf. Je kan ter plaatse het materiaal huren (volgens beschikbaarheid).

 

SUP-Souper

10/09 (18u) & 17/09 (18u) - Koko Loco

Verken de prachtige Nieuwpoortse polders vanop de SUP langs kanaaltjes & kreekjes! Afsluiten doen we met superlekker stoofvlees & frietjes in de Koko Loco! Prijs: €20 voor leden I €30 voor niet-leden
Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de bar

 

Groepsactiviteiten & Teambuildings

Uiteraard kan je in grotere groep het hele jaar door terecht bij The Outsider Coast voor tal van supertoffe activiteiten! Idem dito voor bedrijven, die een avontuurlijke teambuilding willen organiseren voor hun werknemers. Iedereen is welkom!

Corona-proof

 • Sportactiviteiten kan je nog altijd doen bij ons in groep (tot 50p) onder begeleiding van een monitor en met de nodige social distance.
 • Huren van kajaks/kano's, sup's, kickbikes kan in groep (tot 10p) met de nodige social distance. Dit is zonder begeleiding van ons.
 • Alle initiaties water- en strandsporten gaan door zoals gepland, volgens de regels.

Heb je nog vragen?

Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 058/ 23 14 04. We helpen je graag verder!