Wat kan ik deze zomer allemaal doen bij The Outsider Coast?

Individuele activiteiten


Naast ons breed aanbod aan
groepsactiviteiten bieden we ook tal van activiteiten aan die je individueel, met familie of enkele vrienden kan doen deze zomer. In dit blogbericht zetten we ze even allemaal op een rijtje voor jou!

Adventure Island

Onze locatie in Nieuwpoort werd omgebouwd tot een Adventure Island waar je een superleuke tijd beleeft met deze activiteiten:

 • Blob
  vanaf 10j en min. 30kg - €15pp - duur:1u
  Laat u in de lucht katapulteren met onze blob!
  De hele zomervakantie organiseren we verschillende sessies waar je individueel of met enkele vrienden/familie kan aan deelnemen: elke woensdag (17u), zaterdag (12u30) en zondag (14u). Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 058/231 404. Klik hier voor alle info!

 • Marinierspiste
  vanaf 12j - €20pp - duur:2u
  Overwin jij ons uitdagend hindernissenparcours boven water zonder nat te worden?
  De hele zomervakantie organiseren we elke zondag en dinsdag om 10u een sessie waar je individueel of met enkele vrienden/familie kan aan deelnemen. Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 058/231 404. Klik hier voor alle info!

 • Escape Game
  vanaf 16j - €23pp met minimumprijs €115 - 5 tot 8p - duur:1u
  Ontsnappen jullie op tijd uit Houdini's woonwagen door het kraken van allerlei codes en puzzels? Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 058/231 404. Klik hier voor alle info!

 • Gipsy Village
  3 tot 12j - €5pp - duur:halve dag - gratis ijsje inbegrepen
  Een speeldorp voor de allerkleinsten met ballenbad, trampoline, springkasteel, speleobox, theaterwagen, ... Tijdens de zomervakantie is het elke dag open van 10u tot 18u. Klik hier voor alle info!

Geniet voor of na de activiteit van een drankje en/of een hapje op ons zonneterras met uniek uitzicht op het kanaal en de polders!

Initiaties water- en strandsporten

Op vaste data organiseren we verschillende intiaties van verchillende water- en strandsporten waar je alleen, met vrienden of familie kan aan deelnemen.

Ons aanbod:

Kajakken in de polders

In de zomervakantie staan er elke donderdag opnieuw kajak/kano-tochten door de polders gepland, telkens één in de voormiddag en één in de namiddag. Deze tochten gaan door op het Granigategeleed in Middelkerke.
Prijs: €15pp +drankje inbegrepen - Duur: 3u30 - Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 058/231 404. Klik hier voor alle info!

Do It Yourself

Liever een activiteit op eigen houtje doen? Er zijn een aantal formules waarbij je (na enige uitleg) zelf op avontuur kan vertrekken!

  • Huur een kickbike 
   Huur een kickbike of fiets & ontdek verscheidene leuke plekjes in de omgeving van Nieuwpoort!
   Prijs: €10pp - Duur: 2,5u - Plannetje inbegrepen. Klik hier voor meer info!


  • Huur een kajak, kano, pedalo of SUP (op het kanaal - Niewpoort)
   Maak een leuke tocht op het kanaal "Nieuwpoort - Passendaele" met een kajak, kano of SUP (Stand-Up-Paddle board).
   Prijs: €10pp voor 1u, €15pp voor 2u - Reddingsvest, douche inbegrepen. In de zomervakantie kan je bij ons elke dag van 10u tot 18u een kajak, kano of SUP huren (volgens beschikbaarheid). Klik hier voor meer info

  • Huur een kajak, SUP of surfplank (op zee - Westende)
   Aan de beachclub De Kwinte in Westende kan je tijdens de zomervakantie elke dag kajaks, SUP's of surfplanken huren.
   Prijs: €15 pp (1u), incl. wetsuit, materiaal, douche achteraf. Je kan ter plaatse het materiaal huren (volgens beschikbaarheid).

 

Heb je nog vragen?

Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch via 058/ 23 14 04. We helpen je graag verder!