Escape Game

Nieuwe activiteit in de al zeer grote familie van The Outsider Coast, de Houdini Escape Game !

 

De meesten onder ons hebben wel eens over Houdini horen spreken. Harry Houdini was een Hongaars-Amerikaans goochelaar en boeienkoning. Omdat het publiek meestal aannam dat de gebruikte boeien geprepareerd waren, maakten zijn prestaties weinig indruk. In een serie publiciteitsstunts ontsnapte Houdini echter uit politiecellen en uit politiehandboeien door deskundigen aangebracht. En na een gelukte tournee in de Verenigde Staten en in Europa groeide Houdini uit tot de legende die hij tot ver na zijn dood zou blijven.

Nu stellen wij je voor om met 2 tot 8 personen je te laten opsluiten in Houdini's woonwagen. Je krijgt 60 minuten de tijd om de code te kraken. Rondkijken, op onderzoek gaan, proberen, overleggen,... tegen de tikkende klok. En stap voor stap kom je dichter bij de uitgang. Veel meer geven we uiteraard niet prijs. Hopelijk slaag je in je missie. Teamwerk is hierbij heel belangrijk.

Dit is leuk om met je familie of je vrienden te doen. Voor- of achteraf kan je terecht in onze cafetaria voor een hapje en drankje of kunnen de kinderen spelen op Gipsy Village.

Aan de slag dan maar en let's escape !

 

Contactinfo

Adres:
Brugsevaart 50, 8620 Nieuwpoort
Telefoon:
+32 58 23 14 04
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interesse? Contacteer ons hieronder!
Gelieve uw naam in te geven.
Gelieve het type organisatie te selecteren.
Ongeldig e-mailadres
Gelieve een tel. nummer in te geven.
Gelieve een vraag in te geven.
Invalid Input