Escape Game

Escape Game

Ooit al gehoord van Houdini’s Escape Game? Neen? Voor alles een eerste keer dan! Het is namelijk dé nieuwste aanwinst in het al zo grote activiteitenaanbod van The Outsider Coast!

Wil je graag een dik uur vol fun en spanning? Probeer deze escape game dan zeker uit!
Opgelet, ontsnappen wordt gedaan als team. Dus hoe meer zielen, hoe meer vreugd, maar ook hoe hoger de ontsnappingskans!

Goochellegende Harry Houdini!
De meesten hebben de naam Houdini wel al eens horen vallen, maar wat weet je er nu precies over? Harry Houdini was een Hongaars goochelaar en boeienkoning. Hij maakte zijn grote doorbraak nadat hij uit politiecellen en handboeien ontsnapte die door deskundigen waren aangebracht. Hierna groeide hij na zijn tournee in Europa en in de Verenigde Staten uit tot een legende waarover nog lang na zijn dood over gepraat zou worden.

 

Kijken, overleggen, onderzoeken!
Hou jij net zoals Houdini van ontsnappen en het kraken van codes? Laat je dan opsluiten in Houdini’s woonwagen. Je krijgt samen met maximum 7 vrienden 60 minuten de tijd om de code te kraken. Kijk rond, ga op onderzoek, overleg, … maar zorg ervoor dat je binnen de tijd ontsnapt bent. Volg de instructies, hou je ogen open en kom stap voor stap dichter bij de uitgang. Hopelijk slaag je in je missie. Als je meer wil weten over deze Escape Game, weet je wat je te doen staat!


Alleen is maar alleen!
Deze activiteit is heel leuk om met vrienden, familie of collega’s te doen. Teamwerk is de sleutel tot ontsnapping. Daarnaast kun je voor en na de game terecht in onze cafetaria voor een hapje en een drankje. Tot slot is ook Gipsy Village ter beschikking voor kinderen groot en klein.

Grijp je kans, haal jou ware Houdini naar boven en let’s escape! Klik hier voor meer info over de Escape Game!