Groepsactiviteiten op zee & aan de kust | The Outsider Coast

Programma's het gehele jaar

Bij The Outsider Coast is iedereen welkom,
in groep of individueel, mogelijkheden het hele jaar door.

Slider

Lift me Up Day op paasmaandag

Wilt u ons beter leren kennen?

Kom dan op paasmaandag 17 april naar onze locatie in Nieuwpoort.

Een namiddag fun voor jong en oud!

Op paasmaandag 17 april organiseert The Outsider Coast een promodag tvv Lift me up. Lift me up financiert projecten die de toegankelijkheid bevorderen voor mensen met een beperking.

Gedurende de namiddag kunnen bezoekers deelnemen aan cole workshops en fantastische attracties. Er zijn workshops waar u op voorhand dient voor in te schrijven, maar er zijn ook heel wat attracties die u doorlopend kunt proberen. Onze Outsider Cooks zorgen voor de nodige spijs en dranken voor iedereen. Aangezien het paasmaandag is denken we ook aan de lekkerbekken. Xolato zorgt voor een chocomoussebar en u kunt ook deelnemen aan de chocoladeworkshop.

Ziet u het al helemaal zitten?

Surf dan zeker naar
http://events.theoutsidercoast.be/

Meer info kunt u ook op die aparte website vinden, of u kunt bellen naar het secretariaat van The Outsider Coast op 058 23 14 04.

Groepsactiviteiten aan de Kust & in de Westhoek

Sinds 1996 beschikt The Outsider Coast over een heel uitgebreid gamma outdoor groepsactiviteiten aan de Belgische Kust en in de Westhoek. Speciale bedrijventeambuildings, schoolsportdagen, voor verenigingen of vrijgezellen,... voor elke groep vindt u een geschikte activiteit !

Alle groepsactiviteiten zijn toegankelijk voor groepen vanaf 10 personen. Bestaat de groep uit volwassenen of kinderen, of een mix van beiden? Geen probleem want we hebben verschillende programma's in petto.
De sportieve activiteiten die wij aanbieden zijn gekruid met actie en avontuur in een prachtige omgeving, en bieden talrijke mogelijkheden voor samenwerking, overleg en communicatie. Kiest u liever voor de fun-facor, of eerder een programma gelinkt aan 100 jaar WO I, kunt u ook zeker bij ons terecht.
Ben u niet echt in groep maar zoekt u ook een fun-activiteit? Kijk dan zeker even naar het aanbod voor individuele deelnemers !

Alle activiteiten worden begeleid door gespecialiseerde monitoren en staan borg voor een hele of halve dag amusement. U kan de programma's naar hartelust combineren tot een volledige sportdag of, waarom niet, een gans weekend of hele week. Bij extreem slechte weersomstandigheden zoeken we in overleg met u naar een passend alternatief programma maar we laten u niet in de steek !

Tijdens al onze groepsactiviteiten en alle andere activiteiten die wij verrichten, staan de maatschappij en het milieu centraal. Eén van onze belangrijkste aandachtspunten is dan ook het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hiervoor behaalden we reeds drie maal het West-Vlaamse Charter Duurzaam Ondernemen.

Waarom een activiteit kiezen bij The Outsider Coast ?

  • Eigen opgeleide instructoren en monitoren
  • We beschikken over eigen sportmateriaal
  • Activiteiten mogelijk voor kleinere en heel grote groepen
  • Liever sportief programma? Meer relax of meer cultureel? Geen probleem !
  • Programma's mogelijk vanaf 6 jaar tot ....
  • Verschillend aanbod in functie van de doelgroep
  • All-Weather oplossing, ook wel bekend als Plan B
 
 
Kajakken in de polders
Ook tijdens de zomer 2016 staan er opnieuw kajaksessies in de polders gepland !Dit op het rustieke Granigategeleed te Middelkerke in samenwerking met de gemeente…
woensdag 29 juni 2016
+ -
Nieuwe website
Met trots en plezier stellen we de volledig vernieuwde website voor !
donderdag 26 mei 2016
+ -
20 jaar The Outsider Coast
The Outsider Coast blaast 20 kaarsjes uit en viert dit graag met jou! Op 19 en 20 maart bent u welkom op het eilandje in…
zondag 28 februari 2016
+ -
Duurzaamheidsverslag
Als organisator van outdoor bedrijfsevents, teambuildings en allerlei groepsactiviteiten aan zee wordt The Outsider Coast elke dag geconfronteerd met natuur en milieu. Het is dan…
dinsdag 10 februari 2015
+ -
Nieuwe vergaderfaciliteiten
Het Eilandje in Nieuwpoort is sinds lange tijd de vaste stek van The Outsider Coast.Onlangs werd de site helemaal opnieuw aangelegd en werd met de…
woensdag 08 oktober 2014
+ -
3de charter Duurzaam Ondernemen
Voor de derde keer op rij ontving evenementenorganisator The Outsider Coast het jaarcertificaat in het kader van het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen.Het charter is een…
dinsdag 02 september 2014
+ -